Explicațiile unui tată care a ales să își plimbe copilul în lesă

by Dana B.

Un tată din Oregon a devenit celebru după ce a postat pe Facebook o imagine în care își ține copilul în lesă. Mii de părinți i-au răspuns la postare, mulți dintre ei criticându-l pentru alegerea făcută. Clint Edwards, 34 de ani, a explicat care sunt motivele care l-au determinat să-și scoată micuțul la plimbare cu ajutorului unui ham de care era atașată o lesă.

I-am pus lesă pentru că o iubesc, însă mă voi informa mai mult. Mulți părinți m-au încurajat prin mesaje ca: Faci tot ce poți pentru siguranța copilului tău și, cumva, se găsește întotdeauna cineva să te judece. Am fost surprins de câți oameni gândesc la fel ca mine,” a spus Clint Edwards pentru ABC News.

Edwards este tatăl a trei copii și își împărtășește experiențele pe blogul său personal „No Idea What I’m Doing: A Daddy Blog.” El povestește că el și soția sa i-au făcu cadou de Crăciun celui mai mic dintre copii, în vârstă de trei ani, o lesă pe care fetița a purtat-o în timpul unei excursii la Disneyland.

„Sunt bucuros că am făcut-o pentru că a fost cât pe aci să cadă într-un bazin. Este foarte curioasă, nu se teme și aleargă oriunde își dorește,povestește tatăl.

„Una dintre problemele cu care se confruntă un părinte este că este judecat și atunci când face, și atunci când nu face. Pentru că dacă nu îi puneam lesă la parcul de distracții, la zoo sau la mall, ar fi fost încă un copil pierdut în mulțime. Și apoi ar fi apărut în știrile postate pe Facebook despre un copil rătăcit, lăsat nesupravegheat. Ar fi putut intra în cușca unui tigru. Pentru că nu pot să o împiedic să se miște,” explică tatăl. Și, desigur, primesc priviri urâte de la străini și comentarii în care sunt criticat. Iar acestora le răspund: Îmi țin copilul în siguranță și evit să înnebunesc, iar din acest punct de vedere merită 100%. Pentru că adevărul este că se va calma și va învăța să se descurce singură, ca toți copiii,adaugă Edwards.

Postarea lui a strâns peste 3.000 de comentarii din partea părinților.

 

Sursa: digi24.ro

Facebook Comments