Experiența inedită trăită de Corina Caragea în Napoli

by Cristian Dobre

Corina Caragea a povestit pe blogul personal, despre vacanța petrecută în Italia.  Prezentatoarea de la PRO TV şi-a luat cazare lângă gară. A ajuns, şi-a lăsat bagajul în cameră şi, cu rucsacul în spate, ceasul la mână, cerceii în urechi şi telefonul la purtător, a plecat să colinde străduţele.

„Ce haos este în orasul ăstaaa! Strada este o scenă pe care defilează vânzători ambulanţi insistenţi, maşini lovite, scutere ce aleargă de bezmetice printre oameni şi maşini julite, nimeni nu respectă vreo regulă, eşti înjurat şi dacă treci pe zebră, blugi întinşi pe trotuar la superofertă de 1 euro. Claxoanele urlă fără oprire, eu fac slalom printre gunoaie, pe străzile înguste, cu clădiri ce stau să pice pe mine, rufe fluturând la balcoane şi vecini care vorbesc mult şi tare între ei, de la un balcon la altul. Şi, peste toate, am închiriat şi maşină, să fie treaba complet pe dos faţă de tot ce auzisem despre acest oraş de care mulţi se feresc. Unde am aterizaaaaaat?”, a scris Corina pe blogul personal. Napoli este şi despre fotbal, iar o prezentatoare de sport pasionată de domeniu,  nu a ratat  meciul Napoli-Salzburg în Europa League, care s-a jucat pe 7 martie.

„L-am trăit pe viu, în mijlocul italienilor, îmbrăcată în roşu (n.r. culoarea echipei Salzburg). V-am zis că în vacanţa asta am căutat-o cu lumânarea”, râde ea acum. În cele trei zile a avut timp să viziteze şi Capri – insula milionarilor, cea mai frumoasă din Europa, cum este considerată. A văzut şi Pompei, căci este la o distanţă de doar o jumătate de oră cu trenul. Nu s-a plictisit o clipă. ”Cele trei zile au fost intense. Pentru că Napoli e un oraş al contrastelor, care nu te lasă indiferent oricine ai fi. Dacă reuşeşti să ieşi din haos şi să îl descoperi şi altfel, e o destinaţie unică, în care eu m-aş întoarce oricând”, povesteşte ea pe blogul personal.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments