Experiența inedită trăită de Corina Caragea în Hawaii

by Adrian Topor
Please follow and like us:

Pasionată de călătorii, Corina Caragea își organizează vacanțele până în cel mai mic detaliu. Vara aceasta, prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV a ajuns în Hawaii.

Aproape trei săptămâni, vedeta TV s-a relaxat departe de țară. „M-am întors din Hawaii și o bună bucată de vreme nu mai urmează nimic. Mă refer și la oboseala acumulată, pentru că e la capătul pământului, fiananciar, pentru că a fost destul de scump, am legat-o și cu America și mă refer la faptul că trebuie să plătesc vacanța asta cumva la muncă, pentru că trebuie să plece și colegii mei în concediu”, ne-a spus ea.

A făcut plajă lângă o focă

Corina Caragea a fost impresionată de peisajele de vis descoperite acolo, dar și de „vecina” atipică de pe plajă, respectiv o focă. „Plajele erau senzaționale, pur și simplu nu îmi venea să cred că sunt adevărate, grădina botanică mi-a plăcut foarte mult, mi s-a părut că de fapt toată insula este o grădină botanică. Am făcut plajă lângă o focă! M-am trezit cu foca lângă mine pe plajă! A ieșit și ea să tragă un pui de somn”, a declarat, pentru Libertatea, Corina Caragea.

Întâmplarea s-a petrecut pe o plajă publică, unde turiștii fuseseră atenționați de apariția unor posibili „vizitatori”. „Am fost avertizați înainte să mergem acolo că ne putem trezi cu foci, cu broaște țestoase în apă. Am făcut snorkeling acolo, adică era un golfuleț faimos pentru toată activitatea marină și subacvatică, dar tot am fost surprinsă”, ne-a povestit vedeta PRO TV.

În ceea ce privește apariția mamiferului acvatic, bruneta ne-a mărturisit că ea și ceilalți turiști i-au asigurat intimitatea de care a avut nevoie. „Foca a stat pur și simplu jumătate de zi cu burta în sus la soare, se mai întorcea de pe o parte pe alta. Au venit destul de rapid salvamarii, ne-au dat pe toți la o parte din jurul ei, era bine să nu o deranjăm nici cu zgomote, nici cu poze”, ne-a povestit Corina Caragea experiența trăită în Hawaii.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments