EXCLUSIV: DIICOT ARAD A CAPTURAT 1,4 KILOGRAME DE COCAINA LA TIMISOARA (UPDATE)

by Cosmin Mihuta

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pe 24 de ore a suspecţilor F.G.M. şi T.A.P., pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în România fără drept de droguri de mare risc şi procurare, deţinere şi transport de droguri de mare risc fără drept , prev. de art.2 alin.(1) şi alin.(2) şi art.3 alin.(1) şi alin.(2) din Legea nr.143/2000.

La data de 06.03.2014, suspectul T.A.P.  a fost depistat în flagrant delict, în municipiul Timişoara, având asupra sa cantitatea de 1.355,21 grame Cocaină.

Din cercetările efectuate în cauză rezultă suspiciunea rezonabilă că  cei doi suspecţi au  procurat drogurile de mare risc în cursul lunii februarie 2014,  din Spania şi le-au introdus pe teritoriul României prin PTF Turnu, judeţul Arad.

Drogurile de mare risc erau destinate comercializării, către consumatorii din municipiul Timişoara, la preţul de 70 euro/gram.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au solicitat Tribunalului Arad  arestarea preventivă a inculpaţilor.

Cercetările sunt efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Arad şi cu sprijinul de specialitate al  SRI – Secţia Arad.

 Facem precizarea că inculpaţii din prezenta cauză beneficiază de garanţia legală şi constituţională a prezumţiei de nevinovăţie.

 

 

Facebook Comments