FCC Baschet Arad, examen încins cu „studente” clujence

by Sorin Haut

Învinsă la Satu Mare şi cu şanse mici de a mai prinde locul 2, care asigură calificarea directă în semifinale şi avantajul terenului propriu în această fază, FCC Baschet Arad trebuie să îşi panseze moralul în faţa unei alte adversare incomode, Universitatea Cluj. Se anunţă un duel încins sâmbătă, ora 18, în Polivalentă, având în vedere deznodământul primelor două partide directe din acest sezon.

În toamna anului trecut, Clujul se impunea surprinzător la Arad, cu 64-62 şi provoca plecarea antrenorului sârb al Aradului, Dejan Mudresa. „Galben-albastrele” şi-au luat apoi revanşa pe finalul lui 2019, când se impuneau clar pe Someş cu 73-52, doar că după acel meci a izbucnit scandalul sexual cu acuzaţii spre Marcel Urban, direcţionat cel mai probabil dinspre Cluj.

Așadar, se anunţă un nou duel tensionat, dar cu o echipă arădeană ce porneşte din postură de favorită. Olimpia Braşov – CSM Satu Mare şi CSM Târgovişte – Sepsi Sf.Gheorghe sunt celelalte două meciuri din weekend, ale etapei a treia din grupa A valorică a Ligii Naţionale. În clasament conduce Sepsi, 6/0, urmată de Satu Mare, 5/2 şi Arad, 3/3.

 

Facebook Comments