Ești din Pecica sau ai treabă prin Pecica? Te poți recenza gratuit la sediul pus la dispoziție de primărie, inclusiv sâmbătă și duminică! (foto)

by webeditor

Sala Festivă aflată în clădirea fostului Cazinou, de lângă Primăria Pecica, este locul unde vă puteți recenza gratuit, până în data de 15 mai inclusiv. Programul este avantajos după părerea noastră, centrul fiind deschis zilnic între orele 10 și 18, inclusiv sămbăta și duminica. Un alt avantaj important al autorecenzării până la 15 mai este ziua liberă acordată prin lege pentru toți angajații care parcurg acest proces, indiferent dacă muncesc la stat sau în mediul privat.

”Orice cetățean al României, fie că este din Pecica sau se află în trecere prin orașul nostru, poate apela la noi. Oamenii sunt ajutați să completeze formularul la punctul de autorecenzare asistată deschis de Primărie în clădirea fostului Cazinou, șapte zile din șapte. Dar doar până în 15 mai. După această dată, din 16 mai până în 17 iulie, va urma partea a doua, cea de recenzare tradițională, cu interviuri față în față, la domiciliul cetățenilor.” a declarat Petru Antal, primarul orașului Pecica.

Întradevăr procesul se desfășoara foarte ușor și rapid, am încercat și noi. Am oferit cartea de identitate doamnei responsabile, a introdus datele în tabletă, am răspuns la întrebările din chestionar și asta a fost tot. Evident puteți face acest lucru și dumneavoastră, online, oriunde și la orice oră, folosind propriile mijloace tehnice.  Este de apreciat că există administrații locale care au găsit soluții și pentru acei cetățeni ce nu se descurcă cu tehnica modernă,  sau nu au posibilitatea de a se autorecenza online.

Facebook Comments