Este oficial: UTA va juca fără spectatori cu “U” Cluj, Mioveni şi Pandurii!

by Sorin Haut

FRF, organizatoarea campionatului Ligii a II-a la fotbal, a publicat, astăzi, un comunicat cu privire la coronavirus şi la măsura de interzicere a oricărei activităţi care presupune participarea a unui număr mai mare de 1.000 de persoane:

„În urma deciziei Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale, Federaţia Română de Fotbal a sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competiţiile pe care le organizează. De asemenea, pentru partida România U21 – Danemarca U21, vânzarea biletelor a fost suspendată.”

„Totuși, partida Rapid București – CSM Reșița, programată duminică, ora 12:30, pe stadionul din Regie, se dispută cu spectatori deoarece la momentul anunțului intrarea publicului pe stadion era permisă. A fost însă limitat accesul publicului și la această partidă. În schimb, la Miercurea Ciuc, acolo unde Csikszereda întâlnește de la ora 15:00 Petrolul Ploiești, se va sista vânzarea biletelor, conform deciziei Guvernului României, astfel încât să nu fie prezenți pe stadion mai mult de 1.000 de persoane. De asemenea, clubul gazdă urmează să solicite acordul DSP pentru a organiza meciul în aceste condiții. În caz contrar, meciul se va disputa cu porțile închise”, se mai menţionează pe site-ul oficial al FRF.

Aşadar, UTA va juca meciurile de pe Motorul, cu Universitatea Cluj, programat pe 14 martie şi cu Pandurii, din 28 martie, cu porţile închise. Interdicţia s-ar putea însă prelungi, în funcţie de cât de rapid se va răspândi coronavirusul în România şi de ce decizii vor lua oficialităţile române la final de martie. UTA urmează să joace, de asemenea, meciul din deplasare cu CS Mioveni, de pe 20 martie, fără spectatori.

Facebook Comments