Este oficial: UTA se mută din octombrie în afara Aradului! Meciul cu FC Voluntari, ultimul din an pe propria arenă

by Sorin Haut

Primarul Bibarț a avut astăzi o întâlnire decisivă cu reprezentanții clubului UTA, în frunte cu antrenorul Mircea Rednic. Subiectul abordat a fost bineînțeles lucrările de înlocuire a gazonului de pe Arena Francisc Neuman. În ciuda opoziției lui Rednic, care și-ar mai fi dorit să joace și pe acest final de an la Arad, Bibarț și-a impus punctul de vedere și anunță că șantierul va începe în octombrie! Așadar, ultimul meci acasă din acest an pentru arădeni va fi cel cu FC Voluntari, programat pe 30 septembrie.

O toamnă cu lucrări pe Arena Francisc Neuman, UTA se mută la Oradea sau Mediaș!

Apoi vor urma trei luni în care UTA va trebui să își caute casă, variantele luate în calcul fiind Oradea și Mediaș. Până la urmă, o nouă lovitură dată clubului de Bibi și ai lui, care au întârziat cu licitația și nu au programat această lucrare pe perioada dintre campionate, pentru a nu încurca activitatea echipei. De asemenea, de suferit vor avea și suporterii și în special abonații, cei care se văd puși în imposibilitatea de a-și susține favoriții cel puțin șase meciuri, patru în campionat și două în Cupă!

„În egală înțelegere față de poziția fiecărei părți, de la staff-ul tehnic la conducerea clubului și suporteri, am avut o întâlnire cu reprezentanții acestora, ai constructorului și ai Recons, pentru a stabili de comun acord perioada în care să se execute lucrările anunțate la stadionul „Francisc Neuman”.
Documentația fiind în așteptarea autorizației de construire, am stabilit ca lucrările să înceapă în luna octombrie, astfel încât meciul programat în 30 septembrie să se poată disputa „acasă”. Pe de altă parte, constructorul și-a asumat obligația de a finaliza întreaga lucrare, astfel încât echipa să aibă la dispoziție stadionul în luna ianuarie”, anunță triumfător primarul Bibarț, pe Facebook.

Facebook Comments