Este oficial: SCU a fost exclusă din AFC UTA! Fanii nu cedează: ”Nu ne vom da bătuți”

by Sorin Haut

Falcă și Meszar își arată încă o dată mușchii și demonstrează că UTA e în mâinile lor. Nici măcar apariția tardivă și doar de imagine a primarului Bibarț (devenit peste noapte mare utist) nu au schimbat datele problemei în ceea ce privește mult mediatizatul vot din AGA a AFC UTA, de excludere a celor de la SCU. Practic, ambele părți au ieșit bine: Falcă și Meszar le-au dat cu flit suporterilor rebeli și i-a înlăturat de la masa deciziilor pe cei cu care băteau palma nu demult pentru a înființa actualul club (pe atunci Meszar admitea că marca e la suporteri:)), iar Bibarț a prins bine la naivi, că vezi doamne este mare utist și nu concepe o UTA fără suporteri.

De acum însă gluma se îngroașă, pentru că nu vor fi puțini cei care se vor întreba dacă UTA mai e UTA, având în vedere că cei din SCU susțin că dețin marca și deci identitatea clubului. Meszar spune că nu are emoții și de aici deducem că vor urma probabil lupte grele în instanță. De azi nu mai e atât de fantezist scenariul că putem avea și în Arad două echipe, pentru că suporterii din asociație s-ar putea disocia oricând total de actuala echipă (n.n. sprijin din tribune și retragerea mărcii UTA), cu toate că încă nu au anunțat asta.

Astfel, întrunită la ora 16 la sediul clubului UTA, Adunarea Generală a Asociației Fotbal Club UTA a votat excluderea Suporter Club UTA din AFC UTA. Votul a fost copleșitor, 6-1, pentru excludere. La câteva minute după decizie, Suporter Club UTA a ieșit cu următorul comunicat:

”Adunarea Generală a Asociației Fotbal Club UTA a votat excluderea Suporter Club UTA din asociație, devenind astfel Adunarea Generală a familiei Meszar.

Suporter Club UTA a fost membru fondator în AFC UTA, iar istoria asociației noastre s-a confundat, încă de la înființare, cu cea a clubului UTA. Suporter Club UTA a fost parte din FCM UTA, UTA SA, UTA Bătrâna Doamnă și AFC UTA, în calitate de organism deținător al mărcii „UTA”, fiind mereu pilonul care a dat clubului echilibru, moralitate și, mai ales, identitate.

Astăzi, prin excluderea Suporter Club UTA din AFC UTA, de către familia Meszar, acest pilon este zdruncinat, însă nu dărâmat. Este datoria noastră să apărăm și să luptăm pentru ca numele „UTA” și moștenirea Baronului să rămână nepătate și să nu poată fi târâte prin noroi de către o șleahtă de pungași mărunți. Nu ne vom da bătuți! Nu vom renunța să luptăm pentru valorile morale în care credem și pe care le promovăm!

Ne luăm angajamentul în fața tuturor suporterilor să luptăm prin toate mijloacele legale pentru a întoarce o decizie pe care o considerăm abuzivă, discreționară și lipsită de temeinicie!”

Facebook Comments