Eșec pentru UTA la ultima repetiție din Slovenia

by Andreea Radu

UTA a cedat în această dimineață cu 0-1 în fața croaților de la Hajduk Split, în ultima partidă de verificare a cantonamentului din Slovenia. Alb-roșii au ratat ocazii importante în ambele reprize, prin Hora, Negoescu, Erico și Shlyakov, iar la final, antrenorul formației noastre, Laszlo Balint, a tras și primele concluzii:
„Un joc reușit, în mare parte sunt mulțumit de ce am văzut astăzi, chiar dacă am pierdut. Se spune că în această perioadă de pregătire nu contează foarte mult rezultatele, nu sunt tocmai adeptul acestei convingeri și cred ca ar fi trebuit să suprapunem peste acest joc bun și un rezultat pe măsură. Din păcate am primit gol pe un contraatac dezvoltat în urma unei greșeli în jumătatea adervsă. Dar am arătat multe momente de joc bun și am înregistrat progrese acolo unde ne-am propus. Rămâne dezamăgirea că am pierdut și că am primit din nou gol, fără să ne concretizăm ocaziile avute”.
UTA a început în formula: Iacob – Vukcevic, Erico, Medjimorec, Shlyakov – Batha, Passaglia – Antal, Roger, Miculescu – Hora. Pe parcurs au mai intrat: Balauru, Tudor, Benga, Tomozei, Bustea, Negoescu, Ubbink, Mercioiu și Baravykas.
Prima partidă oficială a noii ediții de Liga 1 se va disputa duminică, 18 iulie, ora 18:30, pe Arena „Franciesc Neuman”.

Facebook Comments