ENEL îşi bate joc de sute de arădeni

by Paul Anghel

Evenimentele meteorologice din ultima perioadă au afectat serios alimentarea cu energie electrică a mai multor găspodării din cartierul Aradul Nou.

Oamenii care locuiesc pe străzile Tabacovici, Gheorghe Sion şi altele spun că rămân fără curent,  chiar şi în urma unor rafale scurte de vânt.

“Este inadmisibil să rămânem fără curent electric atât de des. Se strică aparatura electrocasnică şi nimeni nu răspunde pentru asta. De fiecare dată când sunăm la numerele ENEL pentru a reclama problemele, acestea sunt ocupate. Nu se poate să nu fim băgaţi în seamă”, spune unul dintre arădenii afectaţi de întreruperile dese de curent din Aradul Nou.

Oamenii susţin că se gândesc la o formă de protest, în sensul că au de gând să nu mai achite facturile la electricitate.

În anul 2017, rezolvarea unor asemenea avarii ar trebui să fie la îndemâna unei asemenea companii cum este ENEL-ul, însă serviciile pe care le oferă lasă mult de dorit.

„Am înţeles că în ultima săptămână au fost vijelii cu efecte serioase, însă acelaşi lucru se întâmplă şi la ploi de scurtă durată sau la rafale neînsemnate de vânt. Faptul că ţin telefoanele ocupate ne revoltă şi mai mult”, mai spune arădeanul afectat de situaţie.

Facebook Comments