Emisiune cu scântei, cu Raluca Bădulescu și Iulia Albu în rol principal

by Dana B.

Raluca Bădulescu a sărit la gâtul Iuliei Albu în cadrul emisiunii la care ambele sunt jurate.

Raluca Bădulescu și Iulia Albu, care l-a un moment dat s-au luat la ceartă care e mai slabă, sunt cunoscute telespectatorilor din țara noastră din postura de jurate la emisiunea „Bravo, ai stil”, de la Kanal D.

În ediția de luni a show-ului, cele două au ajuns să se certe la cuțite, după ce Iulia Albu a făcut un comentariu la adresa numelui Ralucăi Bădulescu. Între cele două a avut loc un schimb tăios de replici.

„De unde este asta cu Raluca Bădescu? Replica asta a fost nelalocul ei. Eu nu ţi-am spus altfel decât Iulia Albu. Eu ştiu că ai dori să te cheme Iulia şi în alt fel, cum îl cheamă pe iubitul tău, dar ce crezi, nu a venit momentul! Deci, Mihai, Iulia a zis că-i place Albu! Eu nu a trebuit să mă mă mărit cu nimeni ca să mă cheme Raluca Bădulescu, aşa m-am născut”, i-a spus Raluca Bădulescu Iuliei Albu, care i s-a adresat pe alt nume decât cel din buletin.

„Tatăl meu nu a fost senator. A trebuit să reuşesc prin forţele mele!”, i-a răspuns Iulia Albu.

„Dacă o singură dată în această emisiune, Iulia, şi nu glumesc, sau vreodată în viaţa ta, mai implici numele părinţilor mei, nu… nu îţi permit să aduci aceste nume în discuţie. Şi cu asta am terminat!”, a venit replica dură a Ralucăi Bădulescu, cea care s-a săturat de aroganțele fashion-editorului.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments