Elton John pleacă în ultimul turneu

by Dana B.

Elton John a anunțat că va pleca în ultimul turneu și apoi se retrage spunând că vrea să se dedice copiiilor săi și familiei. Celebrul artist britanic va ține 300 de concerte în următorii trei ani și apoi nu va mai efectua alte turnee, scrie CNN.

Elton John a organizat un eveniment cu presa și a anunțat că în sepătembrie lansează turneul Farewell Yellow Brick Road, ultimul din cariera sa. „Am călătorit de când aveam 17 ani cu diferite trupe”, a spus John. „Consider că este timpul să spun mulțumesc tuturor fanilor mei și să-mi iau rămas bun”. John a spus că prioritățile sale s-au schimbat atunci când el și soțul său, David Furnish, au devenit părinți. „Venirea copiilor ne-a schimbat viața și în 2015 mi-am dat seama că din cauza programului școlar și a turneelor mele îmi vor lipsi prea mult”, a spus artistul.

John a declarat miercuri că a decis în 2015 că acesta ar fi ultimul său turneu: „Nu pot merge în turnee pentru totdeauna”. Turul este numit „Farewell Yellow Road Brick”, dar acest lucru nu este rămas bun pentru totdeauna. John a mai spus că mai vrea să scoată alte albume, dar nu va mai merge în turneu.

Turneul începe pe 8 septembrie și va include 300 de spectacole pe cinci continente. Biletele pentru „Farewell Yellow Brick Road” vor fi puse în vânzare pe 2 februarie.

Artistul în vârstă de 70 de ani are și probleme de sănătate. Anul trecut el a fost internat în stare gravă din cauza unei infecții.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments