Elevii de 10 ai Aradului au fost premiați

by Adrian Pavel

În baza Ordinului Ministerului Educației nr.5185 din 01.09.2021, care prevede acordarea de stimulente financiare absolvenților care au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională și la Examenul Bacalaureat Național, sesiunea iunie-iulie 2021, Inspectoratul Școlar Județean Arad a organizat azi, 15 septembrie 2021, un moment festiv de premiere a elevilor care se încadrează în prevederile expuse.

Elevii premiați astăzi reprezintă un model de comportament și atitudine în viața școlară, ambiția, perseverența în învățare și respectul pentru actul educativ, dovedite prin rezultatele de excepție nu doar la examenele naționale, definesc un caracter dezirabil al noii generații.

Inspectoratul Școlar Județean Arad, prin festivitatea organizată astăzi, premiază elevii care au obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională 2021 și Bacalaureat Național 2021, prețuind meritele excepționale ale acestora și eforturile depuse în drumul lor spre succes.

Cuantumul stimulentului financiar acordat fiecărui absolvent este în valoare 3000 lei pentru absolvenții învățământului liceal care a obținut media 10 la Examenul Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021 și de 1000 lei pentru absolventul învățământului gimnazial care a obținut media 10 la Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a, 2021. Activitatea s-a desfășurat în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.”, a declarat inspectorul școlar general, prof. Marius Sorin Göndör.

Elevii premiați, care se regăsesc în Anexele nr. 1 și nr. 2 la OME nr.5185/01.09.2021, sunt următorii:

Lile F. Tudor – Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad-absolvent învățământ liceal;

Neamțiu C. Marian Iulian – Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad-absolvent învățământ liceal;

Palcu D.Oana Miruna – Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad-absolventă învățământ liceal;

Irina Răzvan Mihai – Școala Gimnazială „Regina Maria” Arad-absolvent învățământ gimnazial;

Felicitări elevilor și cadrelor didactice!

Facebook Comments