ELEVII CLASELOR A XI-A SI A XII-A SUSTIN MIERCURI SIMULAREA LA MATEMATICA SI ISTORIE

by Cosmin Mihuta

Liceenii aflati in clasele a XI-a si a XII-a sustin miercuri simularea probei obligatorii a profilului din cadrul Bacalaureatului. Elevii de la profilul Real vor da simularea la Matematica, in timp ce elevii de la Uman vor sustine testarea la Istorie. Conform modificarii aduse anul trecut in desfasurarea bacalaureatului, elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de BAC, vor avea subiecte diferite de ale celorlalti elevi la Matematica. Liceenii au voie sa intre in salile de simulare pana la ora 8:30, simularea la Matematica si Istorie incepe la ora 9:00 si dureaza 3 ore. In liceele unde exista spatiul necesar, liceenii vor fi asezati cate unul in banca. Profesorii supraveghetori vor fi de alta specialitate decat cea de examen.

Simularea examenelor din cadrul Bacalaureatului 2014 continua miercuri, 5 martie, cu simularea probei obligatorii a profilului. Elevii de la real, tehnologic, militar si pedagogic vor da simularea examenului de Matematica, in timp ce elevii de la uman si de la filiera vocationala vor sustine simularea examenului de Istorie. Este pentru prima oara cand la simulare vor participa si elevii de clasa a XI-a, iar scopul acestei testari este familiarizarea elevilor cu rigorile examenului si optimizarea rezultatelor la bacalaureat, precizeaza Ministerul Educatiei Nationale.

 

Mai multe pe: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16731207-simulari-bacalaureat-2014-elevii-claselor-xii-sustin-miercuri-simularea-matematica-istorie-capitole-sunt-exceptate-testare-cum-este-organizata-simularea.htm

Facebook Comments