Elevă, bătută și obligată să le sărute mâna agresoarelor

by Dana B.

Polițiștii din Ploiești au deschis un dosar de cercetare penală pentru lovire și amenințare după ce o adolescentă a fost bătută pe o stradă din oraș de două fete de vârstă apropiată, incidentul fiind filmat și făcut public.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că polițiștii s-au autosesizat, duminică, în urma apariției în spațiul public a unei înregistrări video în care două adolescente bat și amenință o altă adolescentă.

În urma cercetărilor, au fost identificate toate cele trei persoane care apar în filmuleț, fiind vorba despre o minoră de 14 ani din Ploiești, care este victimă, și alte două minore de câte 15 ani, una din Ploiești și alta din Blejoi.

Victima și agresoarea acesteia din Ploiești au fost duse la audieri.

Imaginile apărute în spațiul public arată cum fata de 14 ani este lovită repetat peste față, dar și cu piciorul de celelalte două minore și amenințată, victima fiind pusă, la un moment dat, să îngenuncheze și să le sărute mâinile agresoarelor.

Incidentul s-a petrecut în cartierul ploieștean Malu Roșu, a precizat Brezeanu.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Sursa: agerpres.ro

Facebook Comments