El va fi noul ”Terminator”

by Cristian Dobre

Actorul de origine mexicană, Gabriel Luna, va fi noul „Terminator” în al șaselea film din seria science-fiction produsă de James Cameron, scrie site-ul Deadline, citat de EFE.

În vârstă de 35 de ani, Gabriel Luna s-a născut în Texax și este de origine mexicană. Actorul este cunoscut pentru personajul Robbie Reyes/Ghost Rider din seria Marvel „Agents of SHIELD” şi pentru apariţia sa în serialul „Matador”.

În urmă cu doar câteva zile, se anunța că actorul mexican Diego Boneta se va implica în proiectul peliculei din care vor fi prezenți și celebrii actori ai acestei francize Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton.

De noul film din seria „Terminator” se va ocupa Tim Miller, care a regizat ”Deadpool” (2016). Cineastul încă nu are un titlu pentru noul film din distribuția căruia mai face parte și actorul Mackenzie Davis.

Potrivit sursei citate, viitorul film va fi produs de James Cameron, care se va implica pentru prima dată în realizarea acestui proiect după „Terminator 2: Judgment Day”, lansat în 1991.

Momentan nu se cunosc detalii despre intriga viitorului film. Se știe doar că Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton îşi vor relua celebrele personaje Terminator şi respectiv Sarah Connor.

Premiera noului episod din seria „Terminator” ar urma să aibă loc pe 22 noiembrie 2019.

 

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments