El este câștigătorul Exatlon 2018

by Cristian Dobre

Vladimir Drăghia a câștigat finala Exatlon 2018. Acesta s-a impus în fața lui Ionuț Sugacevschi, în finala care a fost transmisă în direct. Câștigătorul Exatlon 2018, implicit al premiului de 100.000 de euro, a fost ales de votul publicului.

La final, Ionuț Sugacevschi s-a declarat dezamăgit că nu a reușit să câștige premiul de 100.000, deoarece și-ar fi dorit să-i ofere iubitei sale o nuntă ca-n povești. La auzul dorinței sale, Vladimir Drăghia a afirmat că se va ocupa personal de acest aspect.

Totodată, câștigătorul Exatlon România 2018 a ținut să le mulțumească celor care l-au susținut și a dat mai multe detalii despre ce va face cu premiul de 100.000 de euro.

Câștigătorul finalei Exatlon 2018 a fost ales de telespectatori, care au votat concurentul pe care l-au apreciat mai mult. Astfel, balanța a înclinat în favoarea lui Vladimir Drăghia, care a fost declarat primul câștigător al Exatlon România 2018. Anterior, Vladimir Drăghia a anunțat că va dona premiul de 100.000 taberei MagiCamp.

Finala emisiunii Exatlon a avut parte de mai multe momente emoționante. Mai precis, în timpul finalei, Ionuț Sugacevschi a povestit cum și de ce dormit pe străzi, alături de oamenii străzii.

Anterior, rivalul său, Vladimir Drăghia, a anunțat că va dona premiul de 100.000, dacă va câștiga finala Exatlon România 2018, taberei MagiCamp. Cu o zi în urmă, a fost transmisă semifinala, în urma căreia Vladimir Drăgia și Ionuț Sugacevschi au ajuns în finală.

Cu o zi în urmă, a fost transmisă semifinala, în urma căreia Vladimir Drăgia și Ionuț Sugacevschi au ajuns în finală.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments