Eduard Gafencu se alătură Dynamite Fighting Show

by Sorin Haut

Unul dintre cei mai apreciați sportivi din noua generație, arădeanul Eduard “The Blitz” Gafencu a parafat un acord cu Dynamite Fighting Show și își va face apariția în ring la următoarea gală. Născut pe 9 februarie 1993 la Arad, Gafencu este neînvins la profesioniști pe reguli de kickbox, înregistrând 11 victorii, dintre care 8 prin KO. Datorită faptului că în cele mai multe dintre cazuri a încheiat meciul cu o lovitură fulger, arădeanul a primit numele de ring “The Blitz”.

“Faptul că am ajuns în Dynamite Fighting Show reprezintă o nouă provocare pentru cariera mea. Sunt bucuros și îmi doresc să fiu cel mai bun la categoria mea, nu doar în România, ci să ajung la cel mai înalt nivel. Voi lupta cu cei mai buni fiindcă vreau să fiu cel mai bun. Abia aștept să urc în ringul Dynamite, sunt încrezător că voi obține o victorie mare”, sunt primele cuvinte ale lui Eduard Gafencu din postura de luptător al DFS.

“Gafencu este un sportiv tânăr, care a demonstrat că are potențial și cu siguranță va face și de această dată un meci mare. Suntem deja în discuții avansate cu un sportiv din școala olandeză cu experiență în câteva promoții de top din Europa”, a declarat promotorul Cătălin Moroșanu.

Gafencu va lupta la categoria semigrea (-81 kg), aceeași la care s-a consacrat. În ultimii doi ani a cucerit titlul la două divizii în Colosseum, primind de trei ori titlul de “Luptătorul Serii”. De asemenea, sportivul antrenat de Ruben Stoia a început în paralel și o carieră în boxul profesionist, unde are trei victorii din tot atâtea, două fiind înregistrate înainte de limită.

dynamitefighting.com

Facebook Comments