ECHIPA COLEGIULUI ECONOMIC, CASTIGATOAREA EDITIEI A DOUA A CAMPIONATULUI „LADISLAU BONYHADI”

by Sida Voicu

Cea de-a doua ediţie a campionatului de minifotbal între licee „Ladislau Bonyhadi” a ajuns la final, câştigătorii din acest an fiind cei de la Colegiul Economic. Ei au câştigat finala în faţa celor de la Liceul “Mihai Viteazu” din Ineu, după executarea loviturilor de departajare, la capătul un meci spectaculos în care s-a văzut dorinţa de victorie a fiecărui jucător, încheiat cu scorul de 3-3. În cele două semifinale s-au mai calificat echipele Liceului cu Program Sportiv Arad şi a Liceului Teoretic “Mihai Veliciu” Chişineu Criş. Cele două au disputat finala mică, echipa din Chişineu Criş adjudecându-şi locul III tot după executarea loviturilor de departajare. 

Echipa de pe locul I a fost premiată cu un set de echipament format din maieu plus şort (14 bucăţi). Primele trei echipe (finalistele şi câştigătoarea finalei mici) au primit câte o minge, iar toate echipele participante au primit câte o diplomă şi un set de materiale promoţionale cu însemnele UTA-ei.

 

Performerii turneului, însemnând cel mai bun jucător, golgheterul şi cel mai bun portar au primit câte o geantă de antrenament, câte o şapcă şi câte un voucher de 50 de lei la fast food-ul „Pit Stop” din Arad.

 

Organizatorii campionatului (Consiliul Judeţean al Elevilor, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Asociaţia Judeţeană de Fotbal, Suporter Club UTA) mulţumesc tuturor sponsorilor pentru ajutor: Fast Food Pit Stop, Old Lady`s Pub, Bulevard Print, precum şi gazdelor de la Şcoala Gimnazială „Regina Maria”.  Ne bucurăm că această acţiune a avut succes în rândul elevilor din municipiu şi judeţ, implicarea tuturor fiind exemplară. Mulţumim în mod special elevilor şi profesorilor de la şcolile din judeţ care s-au deplasat la Arad pe cheltuiala proprie pentru a participa la acest turneu ce poartă numele golgheterului UTA-ei din primii săi ani de glorie, Ladislau Bonyhadi.

 

De asemenea, zilele trecute, SCU cu ajutorul Galleria Mall a acordat   150 de vouchere şi gratuităţi copiilor din cadrul Centrului de Copii şi Juniori al FC UTA S.A. ce pot fi folosite în magazinele cu articole sport din  centrul comercial amintit.

 

Suporter Club UTA

13.03.2014

Facebook Comments