Ea este noua prezentatoare de la „Te vreau lângă mine!”

by Dana B.

Bianca Drăguşanu noua prezentatoare de la „Te vreau lângă mine!”. Anunţul a fost făcut marţi seară, în emisiunea Wowbiz de la Kanal D.

Bianca o va înlocui pe Gabriela Cristea, care intră în concediu prenatal şi, astfel, va deveni colegă cu iubitul ei, Victor Slav, la Kanal D.

„Am foarte mari emoţii, dar cunoscând deja oamenii care lucrează la Kanal D şi văzând cât de repede s-a integrat Victor în echipă, sunt convinsă că mă voi simţi foarte bine în această formulă. Am urmărit emisiunea „Te vreau lângă mine”, îmi plac foarte mult poveştile de viaţă prezentate în platoul show-ului, abia aştept să le dezbat alături de telespectatori. Va fi o experienţă constructivă şi îmi doresc să mă ridic la nivelul aşteptărilor celor din faţa micilor ecrane şi ale celor care au avut încredere în mine”, a declarat vedeta, marţi seară, în emisiunea Wowbiz.

Bianca Drăguşanu va debuta în postura de prezentatoare a emisiunii „Te vreau lângă mine” pe 18 septembrie.

Victor Slav a venit la Kanal D, în luna iunie, pentru a-l înlocui pe Mădălin Ionescu la emisiunea „Wowbiz”, pe care o prezintă alături de Andreea Mantea. În prima ediţie a emisiunii, Victor a avut-o invitată chiar pe Bianca, astfel că aceasta nu este străină de studiourile Kanal D.

Zvonuri despre venirea Biancăi pe postul de prezentatoare a emisiunii „Te vreau lângă mine” au apărut încă din vară, însă blonda a negat cu vehemenţă la acea vreme”Eu una nu știu nimic despre asta! Mă sună lumea și mă felicită pentru ceva ce eu nu cunosc. Și, fie vorba între noi, am atâta treabă și sunt atât de ocupată cu afacerea mea, încât nici nu știu dacă aș avea timp să fac asta”, declara Bianca Drăguşanu pentru Libertatea, în luna iunie.

Sursele Libertatea spuneau atunci că Bianca era curtată de trei televiziuni, PRO TV, Antena 1 şi Kanal D, însă nu pentru emisiunea „Te vreau lângă mine”.

Iată că, până la urmă, zvonurile s-au adeverit, iar Bianca Drăguşanu o va înlocui pe Gabriela Cristea, pe perioada în care aceasta va fi în concediu.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments