E sărbătoare acasă la UTA: „Dedicăm calificarea suporterilor”! Semifinala de Cupă, cadoul perfect cu ocazia lunii aniversare

by Sorin Haut

La finalul meciului câștigat de UTA cu FCU Craiova, 1-0, rezultat în urma căruia arădenii s-au calificat în semifinalele Cupei României, Laszlo Balint nu s-a ascuns să își exprime bucuria și a ținut să le dedice suporterilor victoria împotriva celor de la U Craiova 1948. Antrenorul celor de la UTA a fost întrebat și pe cine ar prefera în penultimul act al competiției, dintre U Cluj și Hermannstadt, însă a spus că principala preocupare a echipei sale trebuie să fie până atunci rezultatele din campionat. „Mă bucur tare mult pentru această victorie. Reușim pentru prima dată în acest sezon să legăm două rezultate cu adevărat importante. Le dedicăm această calificare suporterilor noștri, le mulțumim că sunt alături de noi, și mai mult decât atât copilașului lui Benga, pentru că soția lui a născut azi un băiat. Calificarea asta, obținută în fața unei adversare grele, deloc accesibile, aduce un spirit bun și multă încredere, încep să se vadă aceste conexiuni.

În 18 aprilie se împlinesc 78 de ani de la înființarea clubului de către baronul Neuman

Avem câteva zile la dispoziție pentru a pregăti următorul meci. Sperăm să ne calificăm în finală, pentru că sunt convins că vom avea parte de o susținere importantă. Nu a fost însă cel mai reușit meci al nostru, pe un teren greu, dar am reușit să jucăm inteligent, eficient. Nu contează cu cine vom juca în semifinale, important este că am ajuns aici și focusul nostru trebuie să fie doar pe campionat până atunci”, a spus Balint. Faza semifinalelor din Cupa României va avea loc pe 26 aprilie, în timp ce ultimul act este programat pe 24 mai. Luna aprilie este aniversară pentru UTA, în data de 18 împlinindu-se 78 de ani de la înființarea clubului de către baronul Francisc Neuman.

Facebook Comments