E NESCHIMBATA! CATRINEL SANDU S-A INTORS IN ROMANIA

by Cosmin Mihuta

De şapte ani s-a mutat peste Ocean, dar i-a fost destul de greu să se adapteze. Catrinel Sandu, fosta bebeluşă de la „Cronica Cârcotaşilor”, a revenit de curând pe plaiuri mioritice şi a povestit de ce îi este cel mai dor atunci când este în America. Invitată la Star Matinal de la Antena Stars, Catrinel Sandu s-a bucurat ca un copil că s-a întors în ţară. Aproape neschimbată, de parcă timpul ar fi stat în loc pentru ea, blonda a povestit că s-a întors de data aceasta pentru o perioadă mai lungă în ţară şi profită din plin de timpul pe care îl are la dispoziţie pentru a-şi revedea familia şi prietenii. „De şapte ani sunt plecată în S.U.A., dar nu pot să spun că m-am obişnuit în totalitate. Eu nu am căutat visul american, ci am plecat din dragoste. Pentru soţul meu am renunţat la tot ce aveam aici. Mi-e greu acolo. Îmi lipseşte pâinea. Cumpăr de la un restaurant italienesc produse de panificaţie. Mi-e dor de pufuleţii noştri, fiica mea mănâncă foarte mulţi, dar şi de acei biscuiţi renumiţi cu cremă. Îmi lipseşte şi televiziunea, dar şi familia„, a spus ea la Antena Stars.

Catrinel Sandu a mărturisit că va rămâne în România până la începutul lunii august, iar apoi se pregăteşte să o înscrie pe fetiţa ei, Sara, la şcoală, în clasa 0. Catrinel Sandu a plecat în SUA acum şapte ani şi locuieşte cu cele două fetiţe, Sara şi Lara în Florida. Împreună cu soţul său, Gabriel Trifu, conduce o afacere de succes şi predă cursuri de dans.

 

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/catrinel_sandu-bebelusa-romania-lucruri_care_ii_lipsesc-copii-cariera-familie_0_1834616533.html

Facebook Comments