După Falcă, Bîlcea îl imită și pe Fifor. Să fie vreun semn ?

by Florian Popa

Să fi schimbat Sergiu Bîlcea macazul ? Dacă e să ne luăm după postările pe Facebook, așa se pare. Despre Bîlcea știu cam toți cei care au auzit de vicepreședintele CJA că e o copie a primarului Gheorghe Falcă sau că încearcă să fie. Adică, îl cam copiază pe primarul Aradului în tot și în toate. Numai că duminică, ce să vezi, Bîlcea a întors foaia și a început să-l copieze pe Mihai Fifor, cel care va candida probabil la funcția de primar al Aradului, din partea PSD. Acesta din urmă a postat, duminică dimineața, un set de fotografii pe pagina sa de Facebook, cu interiorul Catedralei Sfintei Treimi din Arad.

N-au trecut trei ore și Sergiu Bîlcea a postat și el fotografii tot din interiorul Catedralei, ba mai mult, a plusat și s-a pozat și el în Catedrală, ca să arate probabil enoriașilor că e un politician evlavios. Ceea ce nu prea credem că i-a ieșit, având în vedere faptul că nu s-a coborât la nivelul păcătoșilor de rând, să stea în public, preferând un loc de VIP, în stânga altarului, probabil din dorința de a-l vedea poporul. Și l-au văzut arădenii, în toată splendoarea de politician arogant, care se crede mai presus de popor și nu în slujba lui, o altă meteahnă moștenită de la primarul Gheorghe Falcă. Mai un pic și intra în altar, să predice în numele domnului… primar.

Revenind la plăcerea de a copia politicieni, mai ales primari ai Aradului, gestul vicepreședintelui PNL poate fi interpretat și ca un semn că Bîlcea știe ceva despre cine va fi viitorul primar ? N-am zice nu. Poate o fi văzut vreun sondaj la PNL Arad în care Fifor e pe primul loc, așa cum se aude prin oraș.

 

Facebook Comments