După executarea afaceristului de la Arad, un alt atac în stil mafiot. Victima a reușit să se salveze în ultima clipă

by Florian Popa

Un nou caz asemănător cu cel al asasinatului de la Arad a avut loc într-o localitate din Mureş. Un şofer a scăpat cu viaţă ca prin minune, după ce maşia i-a luat foc. Bărbatul spune că a găsit sub banchetă mai multe dispozitive care nu aveau ce căuta acolo.
Bărbatul spune că a fost victima unui atac în stil mafiot, acuzând că maşina i-a fost incendiată în mod intenţionat. Acesta a reuşit să iasă la timp din autoturism, însă a suferit arsuri de gradul 1 şi 2.
”Nu știu dacă era nevoie de serviciul pirotehnic. În partea dreapta, sub banchetă, era un fel de cip, trei baterii, un sistem, care nu aveau ce căuta acolo”, a povestit bărbatul, porivit Antena 3.
Reamintim că afaceristul Ioan Crișan a murit pe data de 29 mai, în urma unei explozii a mașinii în care tocmai se urcase într-o zi ce ar fi trebuit să fie una obișnuită de sâmbătă, după ce și-a băut cafeaua în parcarea unui supermarket din Arad. Nu știm nici până în prezent cine este asasinul sau asasinii care au pus la cale și care, mai apoi, au pus în practică teribilul atentat.

Facebook Comments