După ce au anunțat că divorțează, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau au fost împreună la munte

by Cristian Dobre

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau au fost împreună la munte, iar cea care a publicat imaginile pe contul de socializare a fost chiar interpreta.

Claudia Pătrăşcanu a postat pe contul său de Instagram o serie de filmuleţe în care apare pe pârtie împreună cu băieţii ei şi ai lui Gabi Bădălău şi, surpriză, alături de ei se joacă în zăpadă şi bărbatul de care voia să divorţeze.

Cei doi nu au anunţat în mod oficial că se împacă, chiar dacă artista a primit zeci de mesaje din partea fanilor, curioși să afle dacă i-a mai dat o șansă soțului infidel.

„Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o”
„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate.

M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook, pe 12 august. Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au făcut o nuntă fastuoasă în 2016, odată cu botezul primului copil, după ce, cu un an înainte, se cununaseră civil chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Cei doi mai au încă un băieţel, care a venit pe lume în 2017.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments