După candidatura la primărie, Bibi i-a „furat“ lui Bîlcea și campania „Arădeni cu care ne mândrim“

by Cosmin Mihuta

Ce vrăji a mai făcut primărelul Bibi? Ar putea fi un serial zilnic cu acest titlu, fiindcă nu e zi lăsată de la Dumnezeu fără ca urmașul lui Falcă la tronul din Palatul Administrativ să nu ne uimească cu câte ceva. E o adevărată distracție în orașul condus de acest personaj haios. Adevărul e că nu te plictisești cu Bibi. Dacă nu se ceartă cu ciorile, montează pomul de Crăciun în plină vară, dacă închide un pasaj azi, mâine îl deschide, dacă e marți… e distracție toată ziua cu Bibarț, iar în fiecare seară se învârte în dorul lelii prin oraș și se postează pe Facebook.

Astăzi, primarul ne uimește din nou, lansând campania „Arădeni de execepție“. Primarul Bibarț va oferi, în cadrul campaniei, diplome și buchete de flori unor arădeni cu merite deosebite. Ce frumos! Dar parcă ne sună cunoscut, ne-am zis, așa că am căutat pe google despre arădeni, excepție, merite ceva de genul ăsta. Ce să vezi, ne apare campania „Arădeni cu care ne mândrim“, lansată de Consiliul Județean Arad în urmă cu vreo 3 ani și care e „vie“ și astăzi. Aceleași diplome, aceleași flori, aceleași laude la adresa unor arădeni, copie la indigo. Doar personajul era altul, adică junele Bîlcea în locul lui Bibarț.

Carevasăzică, un mic plagiat al Bibi, după campania de la județ, semn că sfătuitorii din umbră ai primărelului au rămas în pană de idei. Și noi care credeam că Bibarț și ai lui sunt în pană de idei doar când vine vorba de dezvoltarea Aradului.

Facebook Comments