Dumitru Viorel Buică şi-a depus dosarul pentru două funcţii

by webeditor
Aşa cum am promis cititorilor , vom încerca să vă prezentăm candidaţii alegerilor din luna februarie la nivelul conducerii AJF-ului arădean.
Olteanul ardelenizat Viorel Buică e născut în 15 iulie 1964  lângă Craiova şi este absolvent al liceului arădean Henri Coandă.
I.H. :Ce v-a determinat să candidaţi în acest an?
DVB: În primul rând dragostea pentru fotbal.Nu poţi sta deoparte după ce ai activat 24 de ani în sistem.A mai contat şi insistenţa conducerilor multor cluburi din fotbalul judeţean care s-a derulat pe perioada unui aproximativ un an de zile pentru a mă prezenta la alegeri în 7 februarie.
I.H.: 24 de ani în sistem?
D.V.B.: Da, această activitate constând în meciuri oficiate ca arbitru, 12 ani ca vicepreşedinte al Comisiei de Copii şi Juniori şi 4 ani ca vicepreşedinte al AJF Arad.
I.H.: Orice candidat se înscrie într-o cursă electorală având o platformă- program şi atu-uri proprii. Puteţi să ne amintiţii de ele?
D.V.B.: Despre platforma –program vă voi dezvălui detalii după ziua de miercuri,22 ianuarie, dată la care se vor încheia înscrierile pentru alegeri.Bănuiţi motivele pentru care fiecare dintre noi ţine secret acest lucru. În privinţa atu-urilor pe care mă bazez  voi încerca să vi le prezint pe scurt.
Unul dintre cele mai importante ar fi lipsa de orice orientare politică pe care aş avea-o. Faptul că în conducerile asociaţiilor şi cluburilor de fotbal din judeţul nostru se găsesc atât reprezentanţi ai puterii politice cât şi ai opoziţiei va determina , după părerea mea ca cei care aleg să opteze pentru mine  şi de drag şi de speranţă.
Un alt atu al meu îl reprezintă relaţiile foarte bune  pe care le-am  avut şi le am cu peste 50% din conducerile cluburilor , relaţii de care mi-am dat seama din discuţiile telefonice, discuţiile la faţa locului şi din părerile auzite  de la persoane intermediare.Acestora şi nu numai lor le voi distribui după data de 22 ianuarie platforma –program a candidaturii mele împreună cu obiectivele pe care doresc să le ating dacă voi fi ales preşedinte precum şi  unele proiecte  îmbunătăţite privind regulamentele AJF-ului.
I.H. Ce părere aveţi de contracandidaţii dumneavoastră?
D.V.B.: Eu respect fiecare concurent , la fel de mult precum respect şi fiecare elector.Fie ca oricare dintre noi, indiferent de culoarea politică, religie, naţionalitate să poată ajuta AJF –ul arădean în acţiunea lui cea mai importantă, cea  de dezvoltare a fotbalului arădean, cea de asigurarea unei logistici clare şi curate de sprijin în popularizarea şi promovarea unor tinere talente din lumea fotbalului, iar pentru cei care au depăşit vârsta consacrării, asigurarea unui ambient plăcut şi civilizat de practicare a celui mai popular sport din  lume, fotbalul.
 I.H.: Explicaţi cititorilor  titlul acestui interviu
D.V.B.: Aaaa, chestia cu două dosare? Da, am predat Comisiei de validare a actelor necesare, două dosare. Unul pentru candidatura la funcţia de preşedinte, iar celălalt pentru candidatura la funcţia de vicepreşedinte .
I.H. Multă baftă , domnule Buică şi aş dori să promiteţi că  după data de 22 ianuarie ne veţi mai acorda un interviu cu detalii privind obiectivele concrete ale candidaturii dumneavoastră.
 D.V.B : Mulţumesc mult şi  invitaţia este deja acceptată.
Deoarece  un alt candidat  la şefia AJF-ului, Adrian Lucaci  nu se simte bine  în aceste zile, interviul  cu acesta îl vom lua şi publica joi sau vineri, în această săptămână
Ioan Hamza
Facebook Comments