Dumitru Coarnă cere demisia lui Bode, după crima de la Arad: „Domnul Bode e întârziat”

by Florian Popa

Deputatul PSD Dumitru Coarnă, fost șef al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, cere demisia ministrului de Interne, Lucian Bode, după asasinatul cu bombă de la Arad, scrie antena3.ro.
„Domnul Bode e întârziat. E întârziat de când a venit în ministerul ăsta. Și la Onești a fost întârziat, și aici e întârziat, și la răspunsurile pe care trebuie să mi le dea la interpelări”, a declarat Dumitru Coarnă.
Acesta susține că Lucian Bode „nu are anvergura necesară” pentru a conduce Ministerul Afacerilor Interne.
I-am făcut două interpelări și mi-a răspuns după 90 de zile, și mi-a dat niște răspunsuri de clasa pregătitoare. Domnul Bode ar cam trebui să plece, pentru că nu are anvergura necesară pentru acest minister. E pe acolo și atât”, a spus Dumitru Coarnă, potrivit bugetul.ro.

Lucian Bode, după moartea afaceristului de la Arad: ”România este o țară sigură!”
Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a dat declarații, luni dimineață, cu privire la moartea afaceristului de la Arad a cărei mașină a fost aruncată în aer.
„În legătură cu acestă tragedie am fost informat imediat ce s-a produs, sâmbătă dimineața, și împreună cu conducerea Ministerului Afacerilor Interne am decis să trimitem la Arad cei mai buni specialiști din Poliția Română.
Am luat legătura cu instituțiile partenere și împreună am gestionat sâmbătă și duminică cercetările la fața locului astfel încât cei mai buni specialiști ai Poliției Române să reușească într-un timp cât mai scurt să identifice autorii astfel încât să fie aduși în fața instanței de judecată”, a spus Lucian Bode.

Facebook Comments