Drumurile județene sunt deszăpezite doar în acte. Arad – Șiria a devenit patinoar

by Cosmin Mihuta

Deszăpezirea drumurilor județene a devenit, cu siguranță, o afacere extrem de profitabilă. Consiliul Județean Arad plătește milioane de lei pentru aceste servicii, dar rezultatele în teren sunt invizibile. La cea mai mică ninsoare, drumurile județene se transformă în patinoar, probabil și din cauză că mașinile de deszăpezire sunt la fel de multe ca avioanele care aterizează pe Aeroportul Arad.

Și în această dimineață, drumul Arad – Șiria (apropos, se mai repară vreodată acest tronson ?) a devenit un adevărat patinoar, după cum se vede și din fotografia atașată acestui articol, fotografie postată de un șofer pe grupul de facebook RADAR Arad (una dintre multe fotografii). Suntem convinși că liberalul Gheorghe Falcă e invidios pe colegii săi de la Județ, care au în administrare un patinoar pentru care au cheltuit ZERO lei, în timp ce în municipiu, Primăria a plătit un milion de euro, iar patinoarul e nefuncțional cam 11 luni și 3 săptămâni pe an.

Suntem curioși câți bani au pompat domnii de la CJA în această iarnă în conturile firmei de deszăpezire, firmă care în primăvara anului trecut era arătată cu degetul de către conducerea CJA, iar în toamnă, ca prin minune (vorba vine), i s-a dat din nou acest serviciu. Prietenii știu de ce , dar știu și alții.

Facebook Comments