„Drumul nesfârșit către Transilvania”, una dintre cele mai frumoase fotografii surprinse cu drona

by Dana B.

Platforma de partajare de imagini Dronestagr.am  a anunțat câștigătorii celui de-al patrulea concurs anual pe care îl orgnizează cu poze făcute cu ajutorul dronelor. Imaginile sunt magnifice, iar românii se pot mândri că un instantaneu din Transilvania se numără printre fotografiile câștigătoare. 

„Legenda spune că este drumul pe care îl vede Dracula noaptea, când zboară”, își explică instantaneul Călin Stan, un tânăr fotograf profesionist din România. Imaginea lui cu șoseaua din Transilvania surprinsă din dronă se numește „Drumul nesfârșit către Transilvania” și a fost selecționată la secțiunea „Natură”, unde a câștigat premiul al doilea.

Este pentru al patrulea an consecutiv când Dronestagr.am organizează concursul internațional cu fotografii făcute cu ajutorul dronelor, concurs organizat în parteneriat cu National Geographic. Peste 8.000 de imagini au participat la concurs, un adevărat record. Selecția a fost cu atât mai dificilă. „Am fost uluiți de frumusețea fotografiilor surprinse anul acesta, nivelul de profesionalism a crescut considerabil”, comentează Guillaume Jarret, unul din administratorii platformei.

Juriul, alcătuit din membri ai National Geographic și Dronestagram, a desemnat câte trei câștigători, la patru categorii diferite: Natură, Oraș, Oameni și premiul special pentru Creativitate.

 

Sursa: digi24.ro

Facebook Comments