DrujBibi inventează războaie, poate mai uită arădenii cât e de incompetent

by Cosmin Mihuta

Primarul Aradului, Călin Bibarț, autointitulat Bibi, sau DrujBibi, cum îl mai știu arădenii, inventează tot felul de războaie, poate uită lumea cât e de incompetent.

Nu mai știe săracul cum să acopere incompetența administrației pe care o conduce, așa că aruncă pe piață teme false, care nu fac altceva decât să ne arate cât e de rupt de realitate. Când am aflat că astăzi organizează o conferință de presă, ne așteptam ca DrujBibi să ne explice cum e posibil ca administrația pe care o conduce și firmele plătite din bani publici să nu fie în stare să paveze un amărât de trotuar. Sau de ce trebuie scos tot granitul pus pe centru, de firma contractată de DrujBibi și compania. O lucrare de mântuială, de genul celor pe care le vedem peste tot. Cum e și cazul la gazonul de pe stadionul Francisc Neuman, unde cheltuim o groază de bani să refacem lucrările de mântuială realizate în toamna anului 2019, când tot Bibarț era primar.

Ca să-și acopere incompetența, DrujBibi a pus pe drumuri astăzi mai mulți primari și viceprimari liberali, ca să semneze o petiție prin care se opun desființării trecerii peste calea ferată de pe strada Șiriei!
Trecere care, ce să vezi, nu se desființează. Așa cum au anunțat săptămâna trecută atât senatorul Eusebiu Pistru, cât și viceprimarul Ilie Cheșa, problema a fost rezolvată, au avut loc discuții cu ministrul Grindeanu în acest sens, astfel că subiectul este închis.

Dacă tot nu doarme de grija trecerilor peste calea ferată din municipiu, DrujBibi avea două probleme reale de rezolvat. Prima este trecerea de la CET, închisă după realizarea pasajului, despre care Bibarț nu suflă un cuvânt, deși au fost nenumărate solicitări din partea cetățenilor pentru a fi redeschisă.

A doua problemă, care a apărut chiar astăzi în presa locală, este legată de trecerea peste calea ferată de pe Câmpul Liniștii, plină de cratere, unde arădenii își rup zilnic mașinile. Nici această problemă nu este importantă pentru DrujBibi, deși afectează mii de cetățeni.

Dacă nu e în stare să-și rezolve problemele din propria curte, DrujBibi dă cu pietre peste gard, la vecini, în speranța că va câștiga ceva capital politic și va reuși să oprească în ceasul al 12-lea căderea liberă din sondaje.

Târziu, prea târziu. Arădenii s-au lămurit cu cine au de-a face.

Facebook Comments