Dragoș Bucur a vorbit deschis dspre problemele din adolescență

by Adrian Topor
Please follow and like us:

Dragoș Bucur este unul dintre cei mai apreciați actori români, însă puțini sunt cei care știu cum era acesta în adolescență și ce probleme le-a ridicat părinților. Soțul Danei Nălbaru a vorbit despre partea neștiută a vieții sale.

„Le-am pus probleme părinților mei, dar eu nu cred că e adolescent care să nu ridice probleme de niciun fel părinților. Acum, ideea e cât de înalt e acel nivel al problemelor. Adică… nu m-am drogat niciodată și cred că felul în care vorbești cu copiii tăi ajută foarte mult să-I faci să înțeleagă lucrurile astea. Nu am furat, nu m-am bătut, cums e bate orice tânăr. Problemele au fost într-o limită de normalitate a problemelor’, a povestit Dragoș Bucur despre perioada adolescenței, potrivit Viva! Dragoș Bucur are 42 de ani și prezintă noul sezon  „Visuri la cheie”.

„Oamenii sunt vii, reali și nu știu de microfoane, de camera, de lumini, ce se-ntâmplă în fața camerei e întotdeauna adevărat. Acesta e marele avantaj ‘Visuri la cheie, a declarat Dragoș Bucur, potrivit sursei citate. Îl vrea coleg de platou pe Horia Brenciu Pus mereu pe șotii, Horia Brenciu l-a luat în colimator până și pe Dragoș Bucur, care nu-i este coleg de emisiune, nici de breaslă, dar îi este de trust.

La un eveniment monden unde au fost prezenți amândoi, juratul de la “Vocea României” l-a luat peste picior pe prezentatorul emisiunii “Visuri la cheie” și s-a ales, surprinzător, nu cu o replică usturătoare, ci cu oferta de a juca într-un film. “Îi știu atâtea filme. L-am urmărit de la «Polițist, adjectiv» până la atribut și substantiv”, și-a făcut intrarea Horia Brenciu în plin interviu acordat de Dragoș Bucur ziarului Libertatea. „Poate fac un film și te invit să joci cu mine”, i-a spus Dragoș Bucur lui Horia Brenciu.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments