DOUĂ SPECTACOLE ÎN ACEEAȘI ZI, LA TEATRUL DE VARĂ ARAD

by Florian Popa

Consiliul Judeţean Arad şi Centrul Cultural Judeţean Arad vă invită miercuri, 17 august, începând cu ora 20.00, nu la un spectacol ci… la două.

În prima parte a serii este programat un recital de muzică şi poezie, susţinut de Silvan Sâncel iar în partea a doua spectacolul “Insomniacii”, de Mimi Brănescu, în regia lui Sorin Militaru.

 

Silvan Stâncel – are o chitară unică în lume

Silvan Stâncel este absolvent de filologie la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Limbi Străine, Secția germană-franceză. Primele versuri au fost scrise în perioada studenției, câștigând premii la mai multe concursuri literare. Este totodată chitarist, compozitor, textier, interpret, câștigând cu propriile piese mai multe trofee la festivaluri naționale de muzică. Membru UCMR–ADA și CREDIDAM, fondator și organizator al taberei de chitară Acustic Live Music Camp, desfășoară o bogată activitate concertistică în România, Franța, Germania, Italia, Anglia, Slovacia, fiind, totodată, membru în juriul mai multor festivaluri de muzică.

În anul 2015, artistului Silvan Stâncel i-a fost realizată o chitară unică în lume, de către cea mai mare firmă care produce astfel de obiecte în România, Hora – Reghin. „Silvan Stâncel – instrumentul” este o chitară de concert realizată după un concept unic, atât ca formă cât și ca materiale folosite.

 

“Insomniacii” – o comedie nebună

INSOMNIACII, de Mimi Branescu, în regia lui Sorin Militaru, este  o comedie despre banalitatea vieţii şi despre condiţia umană dramatică, despre oameni rătăcind  în absurd care se agaţă de gânduri revelatoare, oricât de caraghioase, în speranţa ieşirii din anonimat.

O comedie nebună cu şi despre nebuni şi nebunie ai cărei protagonişti sunt Liviu Cheloiu, George Constantinescu şi  Marin Grigore.

Facebook Comments