Două derby-uri arădene, miercuri, în turul doi din Cupa României

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Nou promovata în Liga a III-a, Progresul Pecica, e deja la a doua apariție în Cupa României, după ce a trecut de timişenii din Periam cu 2-1, în runda inaugurală, iar celelalte arădene din C4 – Crișul, Cermeiul și Sebișul – sunt la debutul în actuala ediţie a întrecerii KO. Ca și vicecampioană a ediției precedente de campionat, Șoimii Lipova va intra în competiţie abia din turul trei, iar UTA va debuta din turul IV, odată cu pătrunderea divizionarelor secunde. Până atunci, miercuri, de la ora 17:30, avem două derby-uri arădene în turul secund.

Ultimele două echipe promovate în Liga 3, din fotbalul județean arădean, Progresul Pecica şi Crişul Chişineu Criş, se vor înfrunta de două ori în zece zile în partide oficiale, pentru că sorţii au decis ca grupările lui Dan Stupar şi Adrian Abrudean să joace şi în runda inaugurală de campionat. Și de fiecare dată în același cadru, arena „Pădurice”, din Pecica. O confruntare ce se anunţă interesantă şi spectaculoasă, cu Crişul totuşi favorită, având în vedere şi experienţa de Liga a III-a acumulată sezonul trecut.

La Sebiş se duelează alte două reprezentante ale fotbalului arădean în seria a patra din Liga 3, Naţional şi Gloria Lunca Teuz Cermei. Cu antrenori noi instalaţi pe bancă, Dănuţ Şomcherechi, respectiv trioul Roland Nagy – Flavius Moisă – Adi Sas şi cu multe schimbări la nivel de loturi, sebişenii şi „sămădăii” promit un meci încins, deschis oricărui rezultat.

De menționat că întâlnirile din turul doi al Cupei, eliminatorii şi într-o singură manşă, se joacă după regulile de Liga a III-a legate de juniori, adică cu cel puțin doi fotbaliști născuți în anul 2000 și unul în 1999 pe teren.

Facebook Comments