DOSARUL TRANFERURILOR: GEORGE COPOS SI GICA POPESCU S-AU PREDAT LA POLITIE

by webeditor

UPDATE / Şi fostul mare internaţional Gică Popescu s-a predat! S-a prezentat la o secţie de poliţie.

Fostul acţionar majoritar al FC Rapid George Copos a părăsit în jurul orei 17.00 locuinţa sa din cartierul Floreasca, el urmînd să se predea la poliţie după condamnarea cu executare primită în Dosarul Transferurilor.

Copos a plecat prin partea din spate a locuinţei din cartierul Floreasca într-un autoturism cu geamuri fumurii condus de şoferul lui.

Fostul acţionar majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

 

DOSARUL TRANSFERURILOR. Fostul acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare. Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare. Victor Becali a fost condamnat la 4 ani şi 8 luni de închisoare. Gică Popescu, candidatul cu cele mai mari şanse la şefia FRF, a primit o pedeapsă de 3 ani şi o lună de închisoare cu executare, iar Jean Pădureanu a fost condamnat la 3 ani şi patru luni, cu executare. Gigi Neţoiu a primit o pedeapsă de trei ani şi patru luni de închisoare. 

Aceste decizii sunt executorii chiar daca inculpatii mai au dreptul de recurs la Înaltea Curte de Casaţie şi Justiţie.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/dosar-transferuri_130294.html#ixzz2uzpHqR5D

 

Facebook Comments