Dosare de cercetare penală pentru mai mulți șoferi certați cu legislația rutieră

by Cristian Dobre

Polițiștii arădeni cercetează mai multe persoane pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

A fost depistat, de polițiștii Secției nr. 2 Micălaca, un bărbat de 58 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Simfoniei, având o alcoolemie de 0,82 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Un tânăr de 22 de ani, din Seleuș, a fost depistat de pe D.J. 792 D, pe raza localității Târnova, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule valabil pe teritoriul României. La controlul efectuat, tânărul a prezentat un document care atesta că tânărul ar avea drept de conducere pe teritoriul Greciei, însă, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că documentul este fals, fiind întocmit un dosar de cercetare penală și pentru uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Fără drept de a conduce pe teritoriul României au fost depistați, de polițiștii Serviciului Rutier, doi cetățeni americani: o femeie de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, pe raza localității Chișineu-Criș și un tânăr de  29 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități.

Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 

Facebook Comments