Dosar penal pentru un bărbat din Grăniceri care a încălcat ordinul de protecție provizoriu

by Cristian Dobre

Știri Arad. Polițiștii orașului Chișineu-Criș au emis, la data de 11 ianuarie a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 44 de ani, din Grăniceri, care și-a agresat soția lovind-o în zona pieptului și abdomenului în timp ce se aflau în locuința comună de pe raza localității Chișineu-Criș. A fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, agresorului fiindu-i interzisă apropierea de victimă sau contactarea acesteia sub orice formă.

La data de 12 ianuarie a.c., bărbatul a încălcat ordinul de protecție provizoriu intrând în locuința comună, pe numele acestuia fiind întocmit un alt dosar penal, pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Un alt ordin de protecție provizoriu a fost emis de polițiștii Biroului de Ordine Publică pe numele unui arădean de 40 de ani, care, la data de 6 ianuarie a.c., și-a lovit și amenințat concubina, în locuința acesteia. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru lovire și alte violențe și amenințare.

 

Facebook Comments