Dorian Popa, adevărul despre pozele apărute pe net cu operația la nas

by Andreea Radu

Dorian Popa și-a șocat fanii cu o serie de imagini publicate în mediul online, unde a apărut bandajat în jurul feței, scrie click.ro. La început s-a crezut că acesta ar fi făcut un accident, dar mai apoi, actorul a declarat faptul că simțise nevoia să-și micșoreze nasul, recurgând la o rinoplastie. Cu toate acestea, niciuna dintre variante nu a fost cea reală. Iată adevărul din spatele fotografiilor publicate de Dorian Popa.

Pe contul de socializare al lui Dorian Popa au apărut câteva imagini cu actorul operat în zona nasului. Fanii s-au întrebat ce a pățit, iar până astăzi a fost totul un mister. Iată că, Dorian se ține de șotii și anul acesta, iar totul a fost o frasă făcută apropiaților săi.

Artistul care a devenit celebru după apariția sa în serialul Pariu cu viața și-a consolidat o comunitate de fani foarte puternică, în special pe platforma Youtube, loc unde se filmează în diverse ipostaze amuzante. De curând, acesta și-a șocat prietenii și rudele spunându-le ba că și-a făcut o rinoplastie, ba că ar fi fost bătut și a ajuns la spital.

Iată farsa făcută de Dorian Popa

Printre persoanele contactate de Dorian în timpul farsei s-au numărat atât vedete ale Youtube-ului românesc, cât și rude. Fratele său, Ciprian, Gami, Bianca Adam, Selly și mama acestuia. Toți a fost foarte creduli și au încercat să-i ofere sfaturi.

Facebook Comments