Dorian Popa a ajuns la spital

by Cristian Dobre

Dorian Popa a ajuns pe mâna medicului, după ce durerile la genunchi au devenit insuportabile. În urmă cu mai bine de o săptămână, artistul susținea că are dureri cumplite și că abia mai putea urca scările. El a avut în trecut o intervenție la genunchi după o accidentare serioasă.

Durerile au devenit insuportabile între timp, astfel că Dorian Popa s-a văzut pus în situația de a se prezenta la medic.

Conștient de durerea pe care va fi nevoit să o suporte, din nou, artistul s-a lăsat pe mâna specialistului, încercând totuși să se gândească la alte lucruri care să-i distragă atenția de la „acul amenințător al medicului”. „Încerc să îmi distrag atenția de la acul cel frumos și mare al domnului doctor, uitându-mă la fel și fel de lucruri legate de construcție.

Astăzi injectăm acid hialuronic și cortizon”, a precizat Dorian Popa într-un clip pe YouTube. Totuși, aceasta nu va fi ultima intervenție a artistului, căci afecțiunea pe care o are necesită tratament periodic. Pe lângă injecții, vedeta va trebui să urmeze și un tratament kinetoterapeutic, notează spynews.ro.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments