DOREL CAPRAR SPERA CA VA CONTINUA COLABORAREA LOCALA INTRE PSD SI PNL

by Sida Voicu

Preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar, apreciază că ieşirea PNL de la guvernare a fost o decizie pripită. „Regret ieşirea PNL de la guvernare, cu atât mai mult cu cât acest gest nu vine în urma unor nemulţumiri legate de funcţionarea Guvernului, nici în urma unor opinii diferite cu privire la căile pe care trebuie să meargă România. Ieşirea PNL de la guvernare are la bază o serie de calcule politice pe care nu doresc să le comentez în detaliu. Noi ne-am asumat împreună sarcina guvernării, am asumat un program de guvernare care a început să dea rezultate pozitive şi este păcat că USL s-a oprit în acest punct. Noi, cei din PSD, împreună cu partenerii noştri din USD, vom încerca să ducem mai departe acest program de guvernare şi cred că parlamentarii PNL vor susţine proiectele aflate în programul de guvernare USL, chiar dacă PNL s-a plasat în opoziţie.

Împreună, în cadrul USL, am realizat obiective importante: am făcut dreptate bugetarilor, pensionarilor, am deblocat fondurile europene, am repus România pe calea creşterii economice. Evident, sunt în continuare multe lucruri de făcut, în interesul românilor, avem proiecte de dus la capăt pentru care avem nevoie de sprijin parlamentar. Alături de preşedintele Victor Ponta sper că PNL va reveni la guvernare încă din acest ciclu electoral.

Sper ca la Arad, unde avem o situaţie specială, unde a rămas o administraţie PDL coruptă şi incompetentă, să putem colabora în continuare, punctual, cu liberalii în Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Municipal. Pot să spun că din 2011 am avut o colaborare foarte bună în aceste foruri şi sper că ea va continua. Mă bazez pe ideile şi principiile pe care le împărtăşim cu liberalii şi la lupta pe care o ducem de câţiva ani împotriva modului greşit în care funcţionează administraţia locală PDL la Arad. Eu în acest sens văd mandatul primit de organizaţiile locale PNL, de a încheia alianţe politice în teritoriu, nu îi văd pe colegii liberali colaborând cu PDL la Arad”, a declarat Dorel Căprar..

Facebook Comments