Dorel Căprar: „Infrastructura rutieră din Arad nu e prioritate pentru PNL“

by Andreea Radu

Deputatul Dorel Căprar, președintele PSD Arad, acuză liberalii care conduc destinele municipiului și județului Arad de faptul că nu sunt interesați de infrastructura rutieră din județ. Cel mai bun exemplu este centura Aradului, care traversează cartierul Gai, oamenii fiind disperați de situația din zonă, recurgând la proteste în stradă.

„Niciun liberal de frunte, primar, președinte de Consiliu Județean, parlamentar, eurodeputat, ministru, prim-ministru nu este interest de infrastructura din Arad.
Centura nord-vest a municipiului Arad, care este parte din DN7 și trece prin mijlocul cartierului Gai, fiind tranzitată în principal de mașini de tonaj greu nu reprezintă subiect de interes pentru politrucii liberali.
Cu toate că arădenii solicită an de an relocarea Centurii în afara cartierului și a municipiului, liberalii au avut alte treburi importante în ultimii 15 ani! Obiectivul liberalilor din Arad a fost cum să se îmbogățească și cum să se mențină în funcții publice care să le aducă avantaje personale! Nimic pentru cetățenii din municipiul și județul Arad.
Arădenii și-au dat seama că Primăria Arad a fost și este surdo-mută la problemele oamenilor, nu este interesată de siguranța copiilor, arădenii din Gai nu contează și accidentele care au avut loc nu sunt de interes pentru liberalii care conduc municipiul și județul de foarte mulți ani“, declară deputatul Dorel Căprar.

Facebook Comments