Dorel Căprar: ”Gheorghe Falcă i-a trădat pe arădeni pentru o leafă mare și o pensie specială de la Bruxelles”

by Andreea Radu

Președintele PSD Arad, Dorel Căprar, este de părere că decizia primarului Gheorghe Falcă de a renunța la conducerea primăriei în favoarea unui mandat de euro-deputat la Bruxelles, confirmă lipsa sa de interes din ultimii ani față de administrarea problemelor municipiului Arad. În opinia deputatului social-democrat, întreruperea mandatului de primar, după votul de încredere primit în 2016, reprezintă o trădare majoră a intereselor arădenilor, în favoarea celor personale.

Toată lumea vorbea că Falcă nu mai este interesat de oraș și că vizează o funcție mai mare. Asta îmi spuneau arădenii la fiecare întâlnire pe care o avem cu ei. Acum avem confirmarea. Adevărul simplu e că domnul Falcă pleacă la Bruxelles pentru o leafă mare și o pensie specială și mai mare. Până aici, la leafa și la pensia specială personală, a ținut așa-zisul devotament al primarului Falcă față de un oraș care i-a oferit totul și i-a fost alături în cariera sa politică!”, afirmă Dorel Căprar, care a mai subliniat că din cauza acestei lipse de interes a fostului primar, Aradul a pierdut competiția de dezvoltare cu Timișoara și Oradea.

„Este o mare minciună că mergi la Bruxelles pentru a aduce fonduri pentru oraș. Contractele cu fonduri europene se semnează acasă, nu la Bruxelles. Primarii de la Oradea și Timișoara nu au trebuit să plece la Bruxelles pentru a aduce fonduri europene comunităților lor. Iar arădenii văd cu ochiul liber că aceste două municipii au luat fața Aradului, deși noi aveam oportunități mult mai bune”, a subliniat Dorel Căprar.

Deputatul social-democrat aarătat că fostul primar va încerca să-și mențină, prin interpuși, controlul politic asupra orașului, iar succesorul său va fi loial în primul rând față de Gheorghe Falcă și abia apoi față de arădeni.

După ce ai primit votul a mii de cetățeni, iar apoi îi lași baltă la jumătate de mandat, doar ca să încasezi o pensie specială frumușică, e nevoie de multă impertinență să le ceri arădenilor să îl voteze pe interpusul tău, doar pentru a-ți menține tu controlul politic asupra municipiului și a organizației politice județene, a comentat președintele PSD Arad.

 

Facebook Comments