Dorel Căprar: „De trei luni s-au oprit investițiile atât la nivel local, cât și la nivel național“

by Andreea Radu

De 3 luni de zile, totul s-a oprit, atât la nivel local, cât și la național, acuză deputatul Dorel Căprar, președintele PSD Arad.
„Zero investiții pentru drumuri, zero fonduri pentru continuarea obiectivelor locale începute în perioada guvernării PSD, zero autostrăzi, zero Start-Up-Nation, zero alocații dublate, zero pensii și salarii majorate! Asta e pe scurt guvernarea PNL!
Așa știu liberalii să facă politică pentru oameni! Toți românii au început să regrete perioada când PSD era la guvernare!
PSD se va mobiliza exemplar pentru alegerile locale și apoi pentru parlamentare și le va explica oamenilor dezastrul instaurat de PNL în doar 3 luni de zile, dar și ce va urma dacă vor continua să fie liberalii la Putere.

PSD este singurul partid care știe să răspundă la nevoile reale ale tuturor românilor, să majoreze din nou veniturile românilor așa cum a demonstrat că știe să reia investiții în fiecare localitate din județ și din țară și să reducă taxele și impozitele românilor, să sprijine fermierii și tinerii antreprenori, să fie cu adevărat alături de oameni“, declară Dorel Căprar.

Facebook Comments