Donație de la Universitatea de Medicină Chineză din Zhejiang, China

by Cristian Dobre

Prevenţia este foarte importantă în această perioadă, astfel că orice donaţie în scop preventiv, este binevenită.

 

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad a primit din partea partenerilor de la Universitatea de Medicină Chineză din Zhejiang, China o donaţie constând în mai multe tipuri de ierburi care intăresc sistemul imunitar. Acestea pot fi folosite în infuzii în ceaiuri dar şi ca purificatoare ale aerului din casă şi maşină.

Doctorul Li, cadru universitar, a vorbit despre donaţia care conţine ierburi folositoare pentru sistemul imunitar. Acestea fortifică organismul şi previn infectarea cu noul coronavirus.

Unele dintre plantele donate curaţă aerul, acestea putând fi aşezat în casă sau în maşinâ. În total sunt 5 tipuri diferite de ierburi  dar şi un ceai eficient în infecţiile respiratorii.

‘Acestea sunt donația noastră pentru Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad si sper să putem astfel lupta impotriva coronavirusului, împreuna’ a declarat doctorul Li.

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad şi Universitatea de Medicină Chineză din Zhejiang (China) au au pus bazele unei colaborari inca din noiembrie 2017.

La inițiativa rectorului UVVG prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad și Universitatea de Medicină Chineză Zhejiang din China au inaugurat in decembrie 2019 Centrul de Medicină Tradițională Chineză, care se află în apropierea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Centrul cuprinde săli de tratament destinate medicinei chineze și deserveşte populația Aradului, iar studenții au susţinut orele de practică sub coordonarea medicilor din China.

Universitatea de Medicină Chineză din Zhejiang este una dintre cele mai prestigioase Universităţi din China, cu un număr de peste 15.000 de studenţi.

 

Facebook Comments