Doliu între admiratoarele lui Kemal din „Dragoste infinită”. Actorul se căsătorește

by Dana B.

Actorul Burak Özçivit, Kemal din „Dragoste infinită”, și frumoasa sa logodnică, Fahriye Evcen, s-au logodit în luna decembrie și trebuiau să meargă în fața altarului, pe 4 iunie, însă starul turc a amânat nunta, aceasta urmând să aibă loc pe 29 iunie. Cei doi au publicat pe Instagram invitația la nuntă, care este extrem de simplă și de bun gust.La nunta dintre Burak Özçivit, Kemal din „Dragoste infinită”, și frumoasa sa logodnică, Fahriye Evcen, vor participa peste 400 de persoane, iar petrecerea va avea loc într-o locație deosebită, plină de istorie, un conac construit în timpul Imperiului Otoman.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la pelicula „Kardeşim Benim 2”. EI formează un cuplu din anul 2014, iar dacă chiar se vor căsători pe 29 iulie, la două săptămâni după ce se întorc din luma de miere, ei se vor întoarce din nou împreună pe platoul de filmare.

Brunetul a dezvăluit că din prima clipă în care a văzut-o pe Evcen a știut că este aleasa lui. „Din prima clipă când ne-am văzut, între noi a existat chimie. A fost o comunicare instantanee. (…). Când o întâlnești pe femeia vieții tale, nu cercetezi, nu analizezi, ci pur și simplu știi, iar sentimentul acesta nu te părăsește nicio clipă”, a mai spus acesta.

Frumosul actor susține că se poate identifica cu personajul lui din film, cu Kemal, în ceea ce privește iubirea pe care i-o poartă partenerei lui. „Dragostea mea pentru Fahriye este infinită. Din acest punct de vedere mă identific cu personajul meu”, a spus el.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments