Doinița Oancea, de nerecunoscut. “Este o tipă nu foarte smart, preocupată de aspectul fizic și de bani”

by Dana B.

Actrița a trecut printr-o transformare spectaculoasă de dragul personajului său.Doinița Oancea, transformare totală pentru rolul din iSerialul “Când mama nu-i acasă”.

Doinița Oancea, transformare totală . Ea a adoptat un alt stil vestimentar, mult mai provocator, purtând pe platourile de filmare ținute pe care, în viața de zi cu zi, nu le-ar fi îmbrăcat.

“Este o tipă nu foarte smart, preocupată de aspectul fizic și de bani”, așa își caracterizează Doinița Oancea personajul  din “Când mama nu-i acasă”, primul serial din România filmat integral cu telefonul mobil, produs de Ruxandra Ion.

Îndrăgita actriță mărturisește că a fost extrem de încântată în momentul în care i s-a propus să joace în cel de-al doilea sezon al iSerialului “Când mama nu-i acasă”, care se va lansa pe 19 iulie, exclusiv pe antenaplay.ro. Fanii vor avea prilejul s-o vadă pe Doinița într-o ipostază inedită, cea de pițipoancă. “O provocare este pentru mine Pamela, un personaj colorat căruia trebuie să-i dau viață și care nu seamănă deloc cu mine” , mărturisește ea. În cel de-al doilea sezon al iSerialului “Când mama nu-i acasă”, Doinița Oancea face echipă și cu Augustin Viziru, alături de care a mai colaborat și în trecut.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments