Doi urmăriți general, prinși de polițiștii de frontieră arădeni

by Dana B.

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor PF Nădlac şi Borş au depistat două persoane căutate de autorităţi, pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

  În data de 31.07.2017, în jurul orei 09.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, județul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Gabriel M., în vârstă de 59 de ani, din municipiul Bucureşti, pasager într-un autoturism înmatriculat în Austria.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Bărbatul  avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 7 ani şi 6 luni.

  Și la Punctul de Trecere a Frontierei Borş s-a prezentat pentru a efectua formalităţile la frontieră cetăţeanul român Ildiko L., o femeie în vârstă de 36 de ani.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele femeii era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Aceasta având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani de închisoare.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor, care au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J. Arad şi Bihor pentru luarea măsurilor legale.

Facebook Comments