Doi urmăriţi general, prinși de polițiștii de frontieră arădeni

by Cristian Dobre

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak au depistat şi predat autorităţilor competente doi bărbaţi, căutaţi de autorităţile din România, în vederea executării unei pedepse privative de libertate.

  În data de 05.12.2019, în jurul orei 20.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român T.M., în vârstă de 23 de ani, domiciliat în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În data de 06.12.2019, în jurul orei 01.00, la acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român B.S., în vârstă de 43 de ani, domiciliat în judeţul Giurgiu.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, fiind condamnat la un an de închisoare.

Bărbaţii au fost predaţi unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

 

Facebook Comments