Doi tineri au fost prinși drogați la volan, în municipiul Arad

by Andreea Radu

În noaptea de 27/28 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier au depistat un arădean, de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului. În urma testării cu aparatul DrugTest, a rezultat o valoare pozitivă la metamphetamină.
A mai fost depistat, pe Calea Victoriei, în timp ce conducea un autoturism sub influența substanțelor psihoactive, un arădean de 31 de ani.
Sub influența alcoolului, la volan, au fost depistatați: în municipiu, un tânăr de 24 de ani (1,02 mg./l. alcool pur în aerul expirat); în Ineu, un bărbat de 36 de ani, din localitate (0,97 mg./l. alcool pur în aerul expirat); pe strada Dornei, un arădean de 40 de ani (0,96 mg./l. alcool pur în aerul expirat); în Ineu, un arădean de 42 de ani (0,66 mg./l. alcool pur în aerul expirat), iar în Curtici, un tânăr de 22 de ani, din localitate, (0,55 mg./l. alcool pur în aerul expirat).
În toate cazurile a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate și alcoolemiei.
La volan, fără a deține permis de conducere, au fost depistați: în municipiu, un arădean de 55 de ani; în comuna Brazii, un bărbat de 28 de ani, din localitate și în Drauț, un bărbat de 38 de ani, din Târnova.
Cu valabilitatea numărului de înmatriculare provizoriu expirat, au fost depistați: în municipiu, un cetățean algerian de 24 de ani; în Curtici, un tânăr de 22 de ani, din localitate și în municipiu, un arădean de 37 de ani.
Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circculației rutiere pe drumurile publice.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate